Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Bestemmingen binnen Europa

Als u goederen wilt vervoeren naar een Europees land dan zit u bij DFF Logistics aan het juiste adres. Als onderdeel van de Dasko Groep heeft DFF Logistics jarenlange kennis en ervaring met logistiek transport in Europa. Zo brengen onze vrachtwagens wekelijks een bezoek aan verschillende Europese landen zoals Polen en Spanje.

Road

DFF Logistics is gespecialiseerd in zowel koel- als diepvriestransport. Dankzij de geavanceerde technologieën in onze koelunits kunnen wij de temperatuur monitoren. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw goederen de gewenste temperatuur behouden tijdens de rit. Wij verzorgen zowel LTL vracht als FTL vracht naar landen binnen Europa zoals België, Duitsland en Frankrijk. Hierdoor kunnen we transport op maat leveren. 

Meer informatie over transport via de weg?

Air

Moet u uw goederen snel naar een bestemming binnen Europa sturen of moet u juist snel goederen in huis hebben? Dan is luchtvracht de enige optie. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste mogelijkheid, verzorgen voor u de benodigde (douane)documenten en zorgen ervoor dat uw zending goed en veilig aankomt op de plaats van bestemming. Via ons wereldwijde netwerk kunnen we u op uw wenken bedienen.

Meer informatie over transport via de lucht?

Sea

Het verzorgen van containertransport is een van onze kernactiviteiten. Wij kunnen zowel uw goederen naar een Europese haven brengen als ophalen. Voor onze chauffeurs zijn de grote Europese havens bekend terrein. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat het transport volledig afgestemd is op uw wensen.

Meer informatie over transport via de zee?

Tarieven

Tarieven voor logistiek transport in Europa zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Zo speelt het laad- en losadres, de hoeveelheid goederen, het gewicht en ook de waarde van de goederen een bepalende rol.

Belangstelling voor transport buiten Europa? Ook daarvoor bent u bij DFF aan het juiste adres!

 

Onze diensten