Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Transport naar Polen

U kunt bij DFF Logistics terecht voor transport naar Polen. Wij verzorgen het transport naar Polen voor een reeks aan klanten. Ons team is bekend met de Poolse markt en beschikt over de nodige ervaring. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Road

Vanaf Nederland kunnen goederen gemakkelijk via de weg naar Polen worden vervoerd. Onze specialisten verzorgen zowel geconditioneerd vervoer als het vervoer van droge goederen. Dankzij geavanceerde technologieën in de vrachtwagens kan de temperatuur van de goederen worden gemonitord. Hierdoor blijven de goederen op de juiste temperatuur tijdens de rit.

Meer informatie over transport via de weg? → 

Groupage/LTL/FTL

Wij bieden transport op maat aan. U kunt bij ons terecht voor groupage, LTL en FTL. In het geval dat u een klein aantal producten wilt vervoeren naar Polen, kunt u gebruikmaken van groupage transport. Bij groupage worden uw goederen gecombineerd vervoerd met de goederen van een ander bedrijf waardoor de laadruimte van de vrachtwagen optimaal benut wordt. U kunt bij ons ook terecht voor LTL (less-than-truckload). Bij dit type transport worden uw goederen eveneens gecombineerd vervoerd naar hun Poolse bestemmingsadres. De levering vindt plaats bij een volle laadruimte van de vrachtwagen. Heeft u voldoende producten om een hele vrachtwagen te vullen? Dan kunt u gebruikmaken van FTL (full-truckload). Bij FTL wordt een vrachtwagen geheel gevuld met uw goederen. Deze rijdt rechtstreeks van het afleveradres naar het Poolse bestemmingsadres.

Wat kost transport naar Polen? 

De prijs voor transport naar Polen hangt af van verschillende aspecten. Hierbij kunt u denken aan de omvang en het gewicht van de vracht en het afhaal- en bestemmingsadres. Benieuwd naar het volledige kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in transport naar een land buiten Europa? Ook dan bent u bij DFF Logistics aan het juiste adres!

Wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een logistieke oplossing.

Onze diensten