Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Transport naar Frankrijk

Bent u opzoek naar transport naar Frankrijk? Dan bent u bij DFF Logistics aan het juiste adres! Voor klanten verzorgen wij dagelijks goederentransport naar verschillende Franse bestemmingen. Ons team is bekend met de Franse markt en beschikt over de benodigde ervaring. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Road

Vanaf Nederland kunnen goederen gemakkelijk via de weg naar Frankrijk worden vervoerd. Ons team is gespecialiseerd in het vervoer van koelproducten, diepvriesproducten en droge goederen. De vrachtwagens zijn uitgerust met moderne technologieën waardoor de temperatuur tijdens de rit kan worden gemonitord. Hierdoor komen uw goederen op de gewenste temperatuur aan op hun eindbestemming.

Meer informatie over transport via de weg? → 

Groupage/LTL/FTL

Wij leveren transport op maat. U kunt bij ons terecht voor groupage, LTL en FTL. Indien u een kleine vracht wilt vervoeren kunt u kiezen voor groupage transport. Bij groupage transport worden goederen gecombineerd met de goederen van een ander bedrijf waardoor wordt de capaciteit van de vrachtwagen optimaal benut. Naast groupage bieden wij ook LTL (less-than-truckload) aan. Bij LTL worden uw goederen eveneens gecombineerd en vindt levering plaats wanneer de laadruimte vol is. Heeft u genoeg goederen om een complete vrachtwagen te vullen? Dan kunt u kiezen voor FTL (full-truckload). Bij FTL wordt een vrachtwagen volgeladen met uw goederen. De vrachtwagen rijdt dan in één keer naar het  afleveradres. 

Wat kost transport naar Frankrijk? 

De kosten die gebonden zijn aan transport naar Frankrijk worden bepaald op basis van verschillende aspecten. Hierbij kunt u denken aan de omvang en het gewicht van de vracht en het afhaal- en bestemmingsadres. Benieuwd naar het complete kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in transport naar een land buiten Europa? Ook dan bent u bij DFF Logistics aan het juiste adres!

Wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een logistieke oplossing.

Onze diensten