Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Transport naar Duitsland

Opzoek naar transport naar Duitsland? Dan bent u bij DFF Logistics op de juiste plek! Voor klanten verzorgen wij regelmatig goederentransport naar bestemmingen over de Duitse grens. Het team van DFF Logistics is bekend met de Duitse markt en beschikt over een flinke dosis ervaring. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Road

Vanuit Nederland kunnen goederen eenvoudig via de weg naar Duitsland worden vervoerd. Ons team is gespecialiseerd in koel- en diepvriestransport. Met behulp van moderne koelunits kan de temperatuur van de vrachtwagens geheel worden gemonitord. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw goederen op de juiste temperatuur op hun bestemming aankomen. Naast het vervoer van goederen die temperatuurgevoelig zijn, vervoeren wij ook droge goederen.

Meer informatie over transport via de weg? → 

Groupage/LTL/FTL

Bij ons kunt u terecht voor zowel groupage als LTL en FTL. Indien u een kleinere vracht heeft, kunt u kiezen voor groupage transport. Bij groupage worden uw goederen samen met goederen van andere bedrijven naar Duitsland vervoerd. Hierdoor wordt de ruimte in een vrachtwagen geheel benut. Dit is relatief duurzaam. Naast groupage bieden wij LTL (less-than-truckload) aan. Bij LTL is er eveneens sprake van een gedeelde vracht. Levering vindt plaats bij een volle laadruimte. Ook kunt u bij ons terecht voor FTL (full-truckload). Bij FTL wordt een vrachtwagen volledig volgeladen met uw goederen.

Wat kost transport naar Duitsland? 

De tarieven voor transport naar Duitsland zijn afhankelijk van verschillende zaken. Hierbij kunt u denken aan het afhaal- en bestemmingsadres en de omvang en het gewicht van de vracht. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in transport naar een land buiten Europa? Ook dan bent u bij DFF Logistics aan het juiste adres!

Wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een logistieke oplossing.

Onze diensten