Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Bestemmingen buiten Europa

Als u goederen wilt vervoeren naar een land buiten Europa dan zit u bij DFF Logistics aan het juiste adres. Als onderdeel van de Dasko Groep heeft DFF jarenlange kennis en ervaring met koel-, vries- en veetransport. Wekelijks brengen onze vrachtwagens een bezoekje aan verschillende verre landen, hierdoor is DFF uw partner voor logistiek transport buiten Europa!

Road

DFF Logistics is expert in zowel koeltransport als diepvriestransport. Dankzij de moderne technologie├źn in onze koelunits kunnen wij de temperatuur monitoren. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw goederen de gewenste temperatuur behouden tijdens de rit. Wij verzorgen zowel FTL vracht als LTL vracht naar landen buiten Europa. Wij kunnen het transport daarom helemaal naar wens invullen.

Meer informatie over transport via de weg?

Air

Op zoek naar een snel transporttraject? Dan is luchtvrachttransport een geschikte oplossing. DFF regelt graag een geschikte vlucht voor uw goederen. Wij volgen de transportfase op de voet en zullen ervoor zorgen dat uw goederen veilig en goed aankomen op hun bestemming. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de documentatie en administratie van het transport. Wij dragen daarmee de zorg over het gehele transporttraject, zodat u dat niet hoeft te doen.

Meer informatie over transport via de lucht?

Sea

DFF Logistics is gespecialiseerd in containertransport. Wij verzorgen graag het vervoer van uw goederen vanaf of naar een Europese haven. Voor onze chauffeurs zijn de grote havens in Europa bekend terrein. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat het transport volledig naar uw wens is.

Meer informatie over transport via de zee?

Tarieven

De tarieven voor vervoer via de weg, lucht of zee naar landen buiten Europa is afhankelijk van verschillende aspecten. Hierbij kunt u denken aan zaken als het afhaal- en bestemmingsadres en de omvang en het gewicht van de vracht. Benieuwd naar het kostenplaatje voor logistiek transport buiten Europa?

Belangstelling voor transport binnen Europa? Ook daarvoor bent u bij DFF aan het juiste adres!

Onze diensten