Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag een offerte aan

Air

DFF Logistics is gespecialiseerd in logistiek transport door de lucht. Bij ons kunt u terecht om uw goederen op de gewenste wijze via luchtvracht vervoerd te krijgen. Via ons grote netwerk en de vele agenten die we wereldwijd hebben kunnen we wereldwijde transporten via luchtvracht voor u realiseren. 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze flexibiliteit, kennis en ervaring zorgen wij dat het transporttraject geheel aansluit op uw wensen.

Van de luchthaven naar de klant

Wij dragen graag zorg voor uw goederen die waar dan ook ter wereld opgehaald of afgehaald moeten worden. In sommige gevallen is vervoer via de weg niet snel genoeg. Transport via de lucht kan dan de ideale oplossing zijn. Wij zoeken graag een een geschikte vlucht voor u. Wij volgen iedere transportfase zodat uw goederen goed en veilig op hun bestemming aankomen. Bovendien zullen wij u ondersteuning bieden bij de administratie en documentatie voor en na de vlucht. Dit betekent dat u zich geen zorgen over het vervoer hoeft te maken.

Logistiek transport door de lucht

Tarieven

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor logistiek transport door de lucht? De tarieven voor luchtvrachttransport zijn afhankelijk van verschillende aspecten zoals het afhaal- en het bestemmingsadres, de afleverdatum en de lengte en het gewicht van de vracht. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten