Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Road

DFF verzorgt logistiek transport over de weg op een professionele manier. Onze diensten bestaan uit zowel het vervoer van diepvries- en koeltransport als droge goederen. Dit doen wij zowel voor landen binnen Europa als daarbuiten. Wij kunnen transport geheel op maat leveren. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit deelvrachten of complete vrachten. 

Temperature Controlled

DFF Logistics is gespecialiseerd in het vervoeren van temperatuur gerelateerde producten. De producten zullen geconditioneerd worden vervoerd  tussen de -25 en +25 ℃. Wij verzekeren een vaste temperatuur. De producten behouden hierdoor hun kwaliteit. Temperatuur gecontroleerde producten die wij voornamelijk vervoeren zijn vlees, vis, groente en fruit. Daarnaast vervoeren wij ook medicijnen en overige thermo gevoelige goederen. 

Dry goods

Wij bieden ook logistiek transport over de weg aan voor droge goederen; oftewel goederen die niet gebonden zijn aan een vaste temperatuur. Voorbeelden zijn: bouwmaterialen, onderdelen voor de automotive industrie en levensmiddelen. De goederen komen op de gewenste manier aan door de tactisch ingerichte vrachtwagens. Dit voorkomt beschadigingen en andere defecten.

Groupage

Bij groupage worden er met één vrachtwagen meerdere ladingen en pallets vervoerd. Uw goederen worden hierbij samen met andere goederen vervoerd. Groupage is relatief duurzaam. Dit komt doordat dat de ruimte die anders onbenut zou blijven wordt opgevuld met goederen. Zo worden vrachtwagens optimaal gebruikt.

Logistiek transport over de weg - DFF

LTL

Bij less-than-truck-load transport (LTL) is er sprake van een gedeelde vracht. Bij LTL worden op verschillende plekken pallets opgehaald. De levering vindt plaats bij een volle laadruimte. U moet zich ervan bewust zijn dat u laadruimte met andere bedrijven deelt. Dit betekent dat LTL niet geschikt is voor producten die geen ruimte kunnen delen met andere producten.

FTL

Bij full-truck-load transport (FTL) rijdt een vrachtwagen in één keer van het afhaaladres naar het bestemmingsadres. De vrachtwagen is enkel geladen met uw goederen. Het transporttraject is kort waardoor u veel tijd bespaart hierdoor is FTL een stuk duurzamer dan LTL. FTL is geschikt voor een grote vracht of voor bedrijven die hun vracht niet willen of kunnen delen met andere bedrijven.

Tarieven

De tarieven voor LTL en FTL zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Bijvoorbeeld: het afhaal- en het bestemmingsadres, de afleverdatum, de lengte en het gewicht van de vracht. Benieuwd naar het kostenplaatje voor al uw logistiek transport over de weg? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten