Bedrijvenpark Twente 341 , Almelo (NL)
Member of the Dasko Group

Partner voor uw transport en logistiek

Vraag offerte aan

Transport naar België

Bent u opzoek naar transport naar België? Dan kan DFF Logistics u hierin ondersteunen. Voor klanten verzorgen wij frequent goederentransport naar bestemmingen in België. Het team van DFF Logistics is bekend met de Belgische markt en beschikt over de nodige ervaring. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Road

Uw goederen kunnen via de weg naar België worden vervoerd. Bij ons kunt u terecht voor  het vervoer van zowel koel- en vriesproducten als droge goederen. Dankzij de geïntegreerde technologieën in de vrachtwagens kan de temperatuur tijdens de rit worden gemonitord. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw goederen op de gewenste temperatuur op hun bestemming aankomen.

Meer informatie over transport via de weg? → 

Groupage/LTL/FTL

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om het transportproces naar uw wens te maken. Wanneer u een relatief klein aantal producten wilt vervoeren, kunt u kiezen voor groupage. Bij groupage is er sprake van een gecombineerde vracht. Uw goederen worden dan samen met de goederen van andere bedrijven vervoerd. Hierdoor wordt de volledige laadruimte van de vrachtwagen benut. Naast groupage bieden wij ook LTL (less-than-truckload) aan. Bij LTL is er eveneens sprake van een gedeelde vracht. Wanneer de vrachtwagen is volgeladen, vertrekt deze naar het bestemmingsadres. Indien u een groot aantal goederen wilt vervoeren, kunt u gebruik maken van FTL (full-truckload). In dit geval wordt een vrachtwagen volledig volgeladen met uw goederen. 

Wat kost transport naar België? 

De kosten voor transport naar België zijn afhankelijk van verschillende zaken. Hierbij kunt u denken aan de lengte en het gewicht van de vracht maar ook aan het aflever- en bestemmingsadres. Wilt u inzicht in het complete kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in transport naar een land buiten Europa? Ook dan bent u bij DFF Logistics aan het juiste adres!

Wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een logistieke oplossing.

Onze diensten